Dăncilă, întrevedere cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Sultanatului Oman
Ultima Ora Politic

Dăncilă, huiduită la Sibiu: ”Viorica, lasă-ne!” S-a ascuns de protestatari ca să ajungă la ședința PSD

Premierul Viorica Dancila a fost așteptată, sâmbătă, la Sibiu, unde participa la Conferință de alegeri a organizației județene, de câțiva protestatari. Pentru a-i evita, premierul a intrat în Centrul Cultural ”Ion Besoiu” pe o intrare secundară.

Viorica Dancila și alți lideri social-democrați au ajuns, sâmbătă, la Sibiu pentru a participa la Conferință de alegeri a organizației județene.

Evenimentul are loc la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, social-democrații fiind așteptați de aproximativ douăzeci – treizeci de protestatari.

Oamenii au avut afișe pe care au scris mesaje împotriva PSD, împotriva ALDE, împotriva premierului (”Viorica, lasă-ne!”) și au cerut demisia coaliției de guvernare. În plus, protestatarii au avut steaguri tricolore și ale Uniunii Europene.

”Demisia” și ”Afară cu PSD din țară” au scandat manifestanții, scrie news.ro.

Pentru a-i evita pe protestatari, Viorica Dancila a intrat în clădirea în care are loc ședința pe una dintre intrările secundare.

Ședința se desfășoară cu ușile închise, jurnaliștii fiind invitați să părăsească sala după prezentarea invitaților.

Anterior, la Târgu Mureș, președintele PSD, Viorica Dancila, a spus că a aflat că la Sibiu conducerea partidului va fi așteptată de vreo sută de persoane, „nu cu intenții bune”, susținând însă nu le este teamă.

„Eu va garantez că suntem de neclintit, nu ne este teamă, nu vom face niciun pas înapoi, pentru că știm că un pas înapoi al nostru este un pas înainte al altora. Vom ridică din față noastră orice obstacol”, a susținut Dancila.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.