Congresul PSD anunță sfârșitul pentru Viorica Dăncilă. Cariera sa politică se încheie jalnic
Dăncilă e disperată. Discuții de amploare cu toți parlamentarii înainte de moțiune
Ultima Ora Politic

Dăncilă e disperată. Discuții de amploare cu toți parlamentarii înainte de moțiune

Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că a discutat cu parlamentarii PSD care au semnat moțiunea de cenzură și le-a cerut mai multă responsabilitate, precizând că aceștia nu vor fi sancționați. Premierul a adăugat că a avut întrevederi și cu parlamentari ALDE și Pro România

„Am discutat cu parlamentari. Am încecat să am o discuție foarte corectă.Le-am cerut mai multă responsabilitate. Le-am spus că România are nevoie de stabilitate și că nu văd o alternativă. Renunțăm la un program de guvernare ca să facem ce? Pentru mine a fost important să discut cu oameni pe care îi cunosc. Am vrut să văd opinia lor. Eu am discutat, vom vedea ce vor face la moțiune. Nu se pune problema de sancțiune. Sunt convinsă că cea mai dură sancțiune va fi din partea populației. Gândiți-vă că fiecare a candidat și a obținut funcția de senator sau deputat susținut de cetățenii din județul respectiv. Va trebui să le explice de ce au votat această sancține, dacă se vor lua măsuri în perioada următoare de austeritate, ei sunt parte a acestor mpsuri pentru că au votat această moțiune”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ședința grupurilor parlamentare ale PSD.

Premierul a adăugat că a purtat discuții și cu parlamentarii ALDE și Pro România.

„Am discutat şi la ALDE şi la ProRomânia. Au fost care au vrut să avem o discuţie. Am vrut să înţeleg ce s-a întâmplat. Ceea ce spune dl. Ponta de mult timp nimeni nu mai ia în seamă. Mai multe minciuni decât am auyit de la dl. Ponta nu am auzitt de la nimeni”, a subliniat Dăncilă.

Întrebată dacă le-a oferit funcții parlamentarilor funcții pentru a nu vota moțiunea de cenzură, Viorica Dăncilă a răspuns: „Ce funcţii să le ofer? Atunci când nu ai argumente, vii cu astfel de acuzaţii. Nu am oferit nimănui funcţii, nu am oferit nimănui proiecte. Eu sunt un om al dialogului, îmi place să vorbesc cu oamenii, este normal să vorbesc cu oamenii şi sunt premierul tuturor românilor şi din opoyiţie, şi care mă voteayă şi care nu mă votează. Deci trebuie să discut cu toţi”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.