Dăncilă a fost huiduită la Constanța 1
Ultima Ora Politic

Dăncilă a fost huiduită la Constanța

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost întâmpinat de mai mulţi protestatari înainte de conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Constanţa, oamenii scandând „Analfabeta”, „Hoţii, hoţii”, „La puşcărie”.

Mai multe persoane s-au strâns, vineri, în jurul orei 17.00, în faţa Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanţa, acolo unde se desfăşoară alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.

Unul dintre protestatari avea o pancartă pe care scria: „Veţi ajunge după gratii, mama voastră de pramatii”. În momentul în care Viorica Dăncilă şi-a făcut apariţia în zona respectivă, oamenii au început să strige „Analfabeta”, “Hoţii, hoţii”, “La puşcărie”. În zonă au ajuns şi mai mulţi jandarmi. Oamenii au încetat să strige împotriva reprezentanţilor PSD după ce Viorica Dăncilă şi cei care o însoţeau au intrat în clădirea unde au loc alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene Constanţa. Viorica Dăncilă a participat, vineri, la Şcoala de Vară a Femeilor din PSD, care are loc în Mamaia, iar sâmbătă este programat Comitetul Executiv Naţional, tot în staţiunea Mamaia, scrie romanialibera.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.