Antrenorul formatiei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a fost lovit puternic de Anamaria Prodan la finalul meciului cu FC Botosani disputat astazi in Liga 1. Anamaria Prodan l-a asteptat pe Dan Alexa la vestiare dupa meci, iar intre cei doi a izbucnit o cearta. Nu se stie cu exactitate motivul pentru care cei doi s-au certat, dar in imaginile publicate de Sport.ro se observa cum Anamaria il loveste puternic pe Alexa, fara ca acesta sa riposteze. Oficial, Anamaria Prodan este impresarul lui Dan Alexa, dar presa a speculat in trecut ca cei doi ar avea o relatie amoroasa. Ambii au negat relatia, in conditiile in care Anamaria Prodan este casatorita cu antrenorul Laurentiu Reghecampf. Totusi, conform Telekom Sport, cearta de astazi ar fi plecat de la faptul ca Alexa ar fi fost asteptat in parcare de o alta domnisoara. Dupa ce lucrurile s-au calmat, Alexa, Anamaria Prodan si domnisoara respectiva au iesit impreuna de la vestiar. Intrebat la plecarea de la stadion de ce a fost lovit de Anamaria Prodan, Alexa s-a eschivat: "Hai, domne, sa fim seriosi. Ce naiba? De fotbal ceva?" Sotul din acte al Anamariei Prodan, Laurentiu Reghecampf, este plecat momentan in Emiratele Arabe Unite, iar presa a scris de mai multe ori ca cei doi ar avea doar o relatie de fatada.
Dan Alexa s-a sucit. Nu mai demisionează. Cine l-a convins să rămână la echipăAnamaria Prodan l-a asteptat pe Dan Alexa la vestiare dupa meci, iar intre cei doi a izbucnit o cearta. Nu se stie cu exactitate motivul pentru care cei doi s-au certat, dar in imaginile publicate de Sport.ro se observa cum Anamaria il loveste puternic pe Alexa, fara ca acesta sa riposteze. Oficial, Anamaria Prodan este impresarul lui Dan Alexa, dar presa a speculat in trecut ca cei doi ar avea o relatie amoroasa. Ambii au negat relatia, in conditiile in care Anamaria Prodan este casatorita cu antrenorul Laurentiu Reghecampf. Totusi, conform Telekom Sport, cearta de astazi ar fi plecat de la faptul ca Alexa ar fi fost asteptat in parcare de o alta domnisoara. Dupa ce lucrurile s-au calmat, Alexa, Anamaria Prodan si domnisoara respectiva au iesit impreuna de la vestiar. Intrebat la plecarea de la stadion de ce a fost lovit de Anamaria Prodan, Alexa s-a eschivat: "Hai, domne, sa fim seriosi. Ce naiba? De fotbal ceva?" Sotul din acte al Anamariei Prodan, Laurentiu Reghecampf, este plecat momentan in Emiratele Arabe Unite, iar presa a scris de mai multe ori ca cei doi ar avea doar o relatie de fatada.
Ultima Ora Sport

Dan Alexa s-a sucit. Nu mai demisionează. Cine l-a convins să rămână la echipă

Dan Alexa (39 de ani) a anunțat după meciul cu Poli Iași, de duminică, scor 0-1, că va demisiona de la Astra Giurgiu. Potrivit ProSport, antrenorul s-a răzgândit și va continua pe banca formației patronate de Ioan Niculae.

După o discuţie de două ore purtată între tehnician şi jucători s-a ajuns la concluzia că părţile vor continua pe acelaşi drum, fotbaliştii explicând că ei sunt cei vinovaţi pentru rezultatele din acest sezon, un punct din două etape (cu FC Botoşani, 2-2, şi Poli Iaşi, 0-1).

De asemenea, i-au promis lui Alexa că dacă va rămâne alături de ei, vor redresa situaţia în clasament şi vor obţine victorii, prima chiar în etapa următoare, cu FC Voluntari, mai scrie sursa citată.

Impresionat de atitudinea jucătorilor, care în frunte cu Denis Alibec au făcut „zid” în jurul său şi în faţa patronului, tehnicianul a decis să continue. Patronul Ioan Niculae, aflat pe litoralul românesc, acolo unde serbează împlinirea a 65 de ani, a ascultat vocea vestiarului şi Dan Alexa are susţinere totală.

După eşecul cu Poli Iaşi, de duminică, Alexa a anunţat. „Echipa e mai slabă decât anul trecut. Am vorbit cu domnul Niculae, nu vreau să îl păcălesc. Mă gândesc să renunţ. Echipa e mai slabă, trebuie întărită, în aceste condiţii eu nu pot prinde play-off-ul. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta. Vreau acum o perioadă de linişte”, a spus Dan Alexa, iar la conferinţa de presă anunțase clar: „Mi-am dat demisia”.

După două runde disputate din noul sezon de Liga I, Astra e pe locul 9, cu un singur punct. Vineri, de la ora 21:00, giurgiuvenii o vor întâlni pe FC Voluntari, în deplasare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.