Cutremur în PSD! Procurorii DNA, intervin! Deputat cercetat pentru aderare la un grup criminal organizati
Cutremur în PSD! Procurorii DNA, intervin! Deputat cercetat pentru aderare la un grup criminal organizat
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Justiție Politic Știrea Zilei

CUTREMUR în PSD. Procurorii intră în Parlament. Cerere de ultimă oră a DNA. FOTO

Trei parlamentrai PSD sunt cercetați de procurorii DNA pentru fapte grave de corupție. Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, deputatul Florin Tripa și senatorul de Caraș-Severin Ioan Chisăliță sunt acuzați de trafic de influență.

Potrivit anchetatorilor, dosarul are legătură cu şpăgile încasate de DRDP la cântarul pentru camioane la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 din Arad. Deputatul PSD Florin Tripa, vizat în dosarul DNA prvind fapte de corupţie la DRDP Timişoara, a declarat, luni, după audiere că i s-a comunicat că are calitatea de suspect pentru trafic de infuenţă, fiind acuzat că a favorizat numirea în funcţie a unei persoane cu care susţine că nu ai are relaţii din 216, dar şi pentru că naşul său s-a angajat ca inginer la aceeaşi instituţie.

Aceștia au fost audiați luni dimineața la DNA, dar, din cauza faptului că au imunitate parlamentară nu au fost reținuți. Acest lucru este posibil doar după ce, Parlamentul îi va lăsa fără imunitate.

Surse din anchetă declară pentru NewsTeam.ro că în scurt timp, la Camera Deputaților și Senat vor ajunge cererile de ridicare a imunității parlamentare a celor 3 parlamentari PSD.

CUTREMUR în PSD. Procurorii intră în Parlament. Cerere de ultimă oră a DNA. FOTO 7CUTREMUR în PSD. Procurorii intră în Parlament. Cerere de ultimă oră a DNA. FOTO 8CUTREMUR în PSD. Procurorii intră în Parlament. Cerere de ultimă oră a DNA. FOTO 9

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.