Orban îi dă lovitura de grație lui Ciolacu. Judecătorii vor fi sesizați. PSD nu-l poate demite de la Guvern
Ultima Ora Politic

Cutremur în PSD! Peste 100 de primari au demisoinat! Candidează la PNL!

Peste 100 de primari PSD vor candida la alegerile locale din partea PNL, anunță surse din PSD.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a sustinut vineri ca ”sunt foarte putini” primarii PSD, care au fost in PNL si au fost preluati in calitate de candidati de PNL, ”in general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD in comunitatile lor si care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor”.

”Ideea de traseism eu am condamnat-o de foarte mult timp, nu e o noutate, stiti ca si in 2016, am avut inainte de alegerile locale aceste criterii de integritate, sunt si acum.

Înteleg insa ca s-au facut anumite mutari de primari.

Pentru rigoare, sunt foarte putini acei primari care au fost preluati ca si candidati de PNL, in general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD in comunitatile lor si care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor, dar rămâne ca acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce sa caute sau nu au nicio legatura cu PNL, sa dea explicatiile cei care le-au gestionat, respectiv presedintii organizatiilor judetene”, a afirmat senatorul PNL la RFI.

Cutremur în PSD! Peste 100 de primari au demisoinat! Candidează la PNL! 5

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii