Cumpănașu îi acuză pe Paul Stănescu și Florin Iordache că sunt legați de clanurile de interlopi care vând fete 1
Ultima Ora Justiție Politic

Cumpănașu îi acuză pe Paul Stănescu și Florin Iordache că sunt legați de clanurile de interlopi care vând fete

Alexandru Cumpănașu a susținut, vineri seară, la România TV că lideri ai PSD din Olt, precum Paul Stănescu și Florin Iordache, au beneficiat la București de „protecția” clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie. „Am făcut publice doar 1% din informațiile pe care le am”, a susținut Cumpănașu.

„Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român. Îmi este foarte greu să mă uit la firul asta, de 8 zile. Avem de a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului asta odios care nu au reușit să o protejeze.

Dacă se dovedește că a fost ucisă, mor de gât cu toți cei care din Craiova, Caracal, București protejează aceste rețele de trafic de ființe umane și profită și ei, uneori, de fete. Este foarte dureros să vezi așa ceva. Eu am sperat, în primele zile, foarte mult. Eu le spun celor care au ucis, nu celui care a ucis-o, că am făcut publice doar 1% din informațiile pe care le am.

Unele le-am dat la Parchet, pe altele le voi da. Oamenii care acționează în zona aceea sunt protejați politic. Sunt convins că acei procurori și polițiști știau lege, dar l-au lăsat pe acest nenorocit să își acopere urmele, să scape basma curată. Nu las lucrurile așa, până nu plătește ultimul vinovat, nu Dincă psihopatul, ci cei care duc fetele în diferite țări. Acești nenorociți au pus ochii pe mai multe fete pentru a le duce în alte țări și în România pentru prostituție.

Ei vor să găsească fete sărace, cu familii care nu au avut și nu vor avea puterea să se lupte cu un stat corupt. Ei au avut ghinion că numele de familie al vărului meu nu e același cu al meu. Nu o să scape. Eu sunt convins că omul asta nu este singur.

Nu a acționat singur nici acum, nici altădată. Să pun o întrebare retorică: cine i-a asigurat protecția domnului Stănescucât a fost la București? Domnul Iordache, domnul Stănescu, știu ceva, parlamentarii de Olt știu ceva de povestea asta?”, a declarat Alexandru Cumpanasu la România TV.

Paul Stănescu este în gruparea adversarilor Viorica Dancila. De asemenea, prezența lui Florin Iordache la vârful PSD o împiedică pe Dancila să susțînă că PSD s-a schimbat în mod real.

Alexandru Cumpanasu a avut numai cuvinte de laudă, în ianuarie 2018, la adresa Vioricăi Dancila, când această a fost instalată premier de Liviu Dragnea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.