Cum ne alegem încălțămintea pentru vacanță? 3
Social Ultima Ora

Cum ne alegem încălțămintea pentru vacanță?

Dacă nu ai reușit să evadezi până acum, perioada vacanțelor se apropie, vara începe să își arate puterea și la noi în țară, deci este momentul să te gândești la următoarea destinație pentru concediu.

Alegerea perechilor de pantofi pentru vacanță este dificilă de fiecare dată. Îți dorești să iei cu tine toate perechile preferate, însă locul în bagaj este limitat, mai ales dacă vei călători cu avionul.

Cum poți alege doar câteva perechi de pantofi și să obții ținute potrivite pentru orice ocazie?

În primul rând stabilește-ți programul și vezi ce tipuri de activități vei avea în vacanță.

Vrei o vacanță activă într-un oraș nou?

Îți place să vizitezi cât mai mult? Atunci ia cu tine o pereche de pantofi sport potriviți pentru ținutele alese și o pereche de espadrile. Pantofii sport adaugă-i în bagaj, indiferent de destinație, mai ales dacă îți place să începi dimineața cu o oră de sport. Te poți inspira din colecția Puma de pe Fashion Days.

Pentru cină și plimbări scurte, alege o pereche de sandale și o pereche de pantofi cu un toc confortabil.  Evită tocurile foarte înalte, le poți înlocui cu o pereche de balerini cu vârf ascuțit sau cu o talpă tip platformă.

Dacă știi că vei participa la evenimente sau cine deosebite, adaugă în bagaj și o pereche de stilettos sau o pereche de sandale elegante, cu toc.

Alege culori neutre pe care să le poți asorta cu ușurință.

Preferi o vacanță într-un resort?

Plajă, piscină, masaj, restaurant și activități culturale fac parte, de obicei, din programul unui concediu în care îți dorești doar să te relaxezi.

Ia cu tine două perechi de încălțăminte potrivite pentru plajă – o pereche de sandale cu bretele și o pereche de papuci dama.

Pentru plimbările pe faleză, papucii din piele, sandalele sau espadrilele sunt cea mai bună alegere. Adaugă în valiză două perechi și bucură-te în fiecare seară de briza mării.

Cum ne alegem încălțămintea pentru vacanță? 4

Pentru piscină și ședințele de masaj, alege o pereche de papuci din plastic.

Espadrilele cu talpă din sfoară sunt foarte versatile și potrivite pentru vacanță. Poți lua o pereche cu toc și una cu platformă. Acest tip de încălțăminte este potrivită și cu o pereche de pantaloni și cu o rochie sau o fustă lejeră de vară.

Dacă îți dorești o ținută elegantă pentru cină, adaugă în bagaj o pereche de sandale cu toc sau o pereche de sandale elegante, fără toc. Alege o culoare care să se potrivească cu ținutele pentru aceste seri.

Ai ales o destinație montană?

Pantofii sport  sunt cea mai bună alegere pentru această destinație. Ia cu tine două perechi din pânză și o pereche din piele. Acestea sunt potrivite pentru plimbări și pentru momentele de relaxare. Pentru drumeții pe munte,  alege încălțăminte specială, care să îți ofere siguranță și confort.

Dacă locația aleasă are piscină sau spa, adaugă în bagaj și o pereche de papuci. Bucură-te pe deplin de vacanță, mizând pe confort și stil!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.