Cum alegi cadoul perfect pentru el și ea 5
Ultima Ora Social

Cum alegi cadoul perfect pentru el și ea

Dacă mergi la petrecerea unui prieten și ai nevoie de un cadou, ar trebui să iei în calcul achiziționarea unui tricou. Poate că este una dintre cele mai iubite piese vestimentare, mai ales că este ușor de întreținut și foarte confortabil.

În plus, este foarte versatil și îl poate purta cu orice ocazie, fie că merge în parc, la terasă, la birou, la sala de sport, la activitățile din casă și chiar când merge la somn. Oricând poate pune peste el un pulover, o bluză de trening sau chiar un sacou cool, iar în partea de jos pantaloni din denim, modele chino, trening sau pantaloni scurți.

Cum alegi cadoul perfect pentru el și ea 6

Cu siguranță vei vrea să optezi pentru modele noi de tricouri pentru barbati, dar iată cum să alegi măsura perfectă:

  1. Acesta nu trebuie să fie nici prea strâmt, nici prea larg, altfel va arăta ca și cum ar sta pe un umeraș. Trebuie să urmeze linia corpului.

  2. O mică atenție trebuie să acorzi umerilor. Mărimea ideală nu îi va depăși, iar dacă se întâmplă asta, este clar că e prea mare.

  3. Mânecile nu trebuie să fie foarte lungi. Doar în cazul în care persoana pentru care îl iei este foarte înaltă poți să îl iei cu încredere.

  4. În funcție de felul în care arată persoana pentru care îl alegi, ia în considerare că poți opta între modelul clasic și cel slim fit. Totuși, anumite branduri au creat măsuri oversized care încalcă mai toate regulile, dar și aici trebuie să ții cont de greutate și înălțime.

  5. Gândește-te și ce bază a gâtului i-ar plăcea persoanei căreia i-l oferi. Poți opta pentru varianta rotundă obișnuită, rotundă adâncită, forma de V sau polo.

Mergi la ziua prietenei tale și ești în pană de idei?

O pereche de ochelari de soare este o alegere inspirată, mai ales când cunoști destul de bine persoana respectivă. Trebuie doar să ții cont de forma feței și cu siguranță vei găsi modelul potrivit.

Fața rotundă

Acestui tip de față i se potrivesc ochelari de soare cu rame pătrate, dreptunghiulare sau hexagonale. Poți opta pentru variante cu rame decorate cu cristale sau cu inserții metalice.

Fața în formă de inimă

În acest caz, ai putea să optezi pentru modele tip cat-eyes, cu rame colorate și lentile cu tonuri în degrade.

Fața ovală

Este acea formă de față căreia i se potrivesc aproximativ toate tipurile de ochelari de soare. Poți experimenta diferite forme și stiluri, exceptându-i totuși pe cei cu lentile foarte mici.

Fața pătrată

Sunt potriviți ochelarii ovali, rotunzi, cei care nu depășesc nivelul sprâncenelor, aviator, în general cu colțuri rotunjite. Evită-i pe cei oversized, pătrați sau dreptunghiulari.

Cum alegi cadoul perfect pentru el și ea 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.