Ultima oră. Liderul PSD și-a revenit mai repede decât se prevedea. Dragnea va fi externat
Ultima Ora Politic Social

Cu protestatarii sub geam (”Justiţia independentă”), PSD-iștii au început bătălia pe listele europarlamentarelor

Liviu Dragnea a ajuns la Călăraşi, în contextul europarlamentarelor  care se apropie cu pași repezi, şi a fost huiduit de mai mulţi protestatari.

Liderul PSD a fost întâmpinat de două grupuri separate: membri PSD, cu care a dat mâna şi s-a salutat, dar şi cetăţeni adunaţi să protesteze împotriva şefului social democrat.

Protestatarii purtau pancarte pe care scria: ”Justiţia independentă”, ”Codruţa, nu te lăsa”, ”Luaţi labele de pe justiţie” şi strigau: ”Este încă ţara mea, nu e ţara lui Dragnea”.

Au fost aduși mai mulţi jandarmi care au ţinut deoparte cele două grupuri unul de celălalt, pentru a nu exista incidente. Jandarmii i-au ţinut departe pe protestatarii care încercau să se apropie de Liviu Dragnea, care a intrat în sala de conferinţe fără să interacţioneze cu ei.

În filiala PSD Călăraşi au loc alegeri pentru un nou preşedinte al organizaţiei, printre favoriţi fiind Iulian Iacomi, care are un mandat de preşedinte interimar încă de la finalul anului trecut.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii