Cu asemenea imagini, PSD poate pierde alegerile
Ultima Ora Politic Social

Cu asemenea imagini, PSD poate pierde alegerile

Imagini incredibile surprinse în timpul mitingului organizat de Partidul Social Democrat la Iași. În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, liderii formațiunii politice au mers într-un turneu în zona Moldovei (vezi video).

O înregistrare din timpul mitingului PSD de la Iași a făcut furori pe rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum un bărbat îmbrăcat în costum popular, susținător înfocat al partidului condus de Liviu Dragnea se închină și sărută pancartele formațiunii politice.

Am rămas fără cuvinte ! Urmăriți până la sfârșit și concluziile le trageți voi. În ce grad de dezumanizare sunt acești oameni și ce-i mai trist e că și votează ! Doamne, n-am văzut așa ceva în viața mea. Cât i-a îndobitocit pe oamenii de la țară PSDragnea!” , a comentat persoana care a distribuit respectivul clip video, pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii