CTP le face un portret sinistru: ”PSD e un partid care nu evoluează. Fac parte din aceeaşi specie mutant”
CTP
Ultima Ora Justiție Politic Social

CTP, despre comportamentul Mariei Grapini la candidatura lui Kovesi: ”O țață cu mâinile în șolduri”

Cristian Tudor Popescu s-a arătat foarte nemulțumit de felul în care europarlamentarii Maria Grapini și Cătălin Ivan au atacat-o pe Codruța Kovesi în cadrul audierilor care au avut loc marți în cadrul Comisiei LIBE din Parlamentul European.

CTP, despre comportamentul Mariei Grapini la candidatura lui Kovesi: ”O țață cu mâinile în șolduri”

Jurnalistul spune că Grapini ”s-a comportat că o țață cu mâinile în șolduri” și că a spus minciuni atunci când a afirmat că președintele Klaus Iohannis a destitutit-o din funcția de procuror-șef al DNA pe Codruța Kovesi, arată stirileprotv.ro.

Tudor Popescu este de părere că Grapini s-a comportat în acest fel deoarece ”e disperată pentru că s-ar putea să nu mai aibă acces la țuțuroiul cu mii de euro de la Parlamentul European”, deoarece s-ar putea să nu mai fie pusă pe următoarele liste la alegerile europarlamentare.

Această doamnă s-a comportat că o țață cu mâinile în șolduri, așa a și vorbit, o țață cu mâinile în șolduri care a debitat niște minciuni. Ea a debitat niște minciuni. Cum poți să spui, o țară întreagă a auzit-o, că nu Curtea Constituțională a destituit-o pe doamna Kovesi, ci președintele Iohannis.

Orice român din țara asta, chiar dacă este pesedist din tată în fiu știe că Iohannis nu a avut ce să facă în fața hotărîrii Curții Constituționale și că acolo a fost un conflict constituțional între ministrul ăsta al justiției și președinte, soluționat de Curtea Constituțională, care a indicat în mod expres ca de îndată doamna Kovesi să fie destituită. Asta a fost hotărârea Curții, să semneze imediat domnul Iohannis. Dar doamna respectivă are o nerușinare fără margini pe care eu o înțeleg.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.