Cristina Neagu NU VREA MULT PE TUȘĂ. ”Sper ca în vară să pot începe pregătirea”
Ultima Ora Sport

Cristina Neagu NU VREA MULT PE TUȘĂ. ”Sper ca în vară să pot începe pregătirea”

Cristina Neagu NU VREA MULT PE TUȘĂ. ”Sper ca în vară să pot începe pregătirea”

Cristina Neagu, cea mai jucătoare de handbal din lume, s-a întors în ţară pentru a se recupera după operaţia de la genunchiul drept ca urmare a rupturii de ligamente încrucişate pe cae a suferit-o în meciul cu Ungaria de la Campionatul European care a avut loc în Franţa, scrie mediafax.ro

Intervenţia chiurgicală a avut loc în Belgia, la clinica la care interul stânga de la CSM Bucureşti s-a operat şi în 2013.

Neagu va lipsi de pe teren cel puţin şase luni, dar speră să se pună pe picioare cât mai repede: „Operaţia în sine nu a fost foarte grea, dar primele zile au fost destul de grele şi doar cine a trecut prin asta poate să înţeleagă ce se întâmplă. Cu siguranţă de acum încolo toată concentrarea mea va fi pe recuperare. Vor fi şi momente grele, măcar ştiu încotro mă îndrept.

Sunt şi dureri dar fac parte din acest proces. Eu sunt pregătită psihic să înfrunt tot ceea ce urmează. Sunt fericită că am scăpat de ceea ce era foarte greu, operaţia, şi abia aştept să mă ocup de recuperare.

Genunchiul este inflamat, dureri doar sunt doar în primele zile, după operaţie. Este normal să mă simt aşa. În mod normal este vorba de 6-7 luni. Acum diferă de fiecare om. Eu sper ca în vară să pot începe pregătirea”, a spus Cristina Neagu la sosirea în ţară.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii