Cristian Tudor Popescu o desființează pe Renate Weber, Avocatul Poporului! ” A fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles” 5
Ultima Ora Politic

Cristian Tudor Popescu o desființează pe Renate Weber, Avocatul Poporului! ” A fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este revoltat pe Avocatul Poporului, Renate Weber, după ultimele declarații ale acestei, conform cărora, bolnavii asimptomatici de Coronavirus sunt ținuți prea mult în spitale de către medici.

Popescu spune în glumă, că, Weber, ar trebui să primească Premiul Nobel pentru medicină, întrucât, aceasta și-a găsit competențe și-n acest domeniu.

„Se mai ocupă cineva, brusc, cu virusologia, la fel ca și dna Firea. Și-a găsit vocația pentru virusologie avocata Casei Poporului, dna Weber, care, formidabil, a spus sunt ținuți prea mult asimptomaticii în spitale de către medici, li se cer două teste negative și, spune dânsa, mai sunt rămășițe de virus și testul iese pozitiv.

Dom’le, deci dna Weber, după părerea mea, trebuie luată în considerare la Premiul Nobel pentru Medicină, pentru că este o descoperire formidabilă a dnei Weber, care îi ridiculizează pe toți virusologii din lumea asta: virusul se sparge în bucăți, dom’le.

Știați asta? Coronavirusul se sparge-n bucăți! Și-o ia fiecare ca o împușcătură cu alice, și fiecare o ia, și se duce, și se agață de câte ceva, și mai rămâne câte-o bucățică. Asta este o revelație. La Avocata Poporului au un laborator acolo și au constatat asta cu rămășița.

Interesant cum această doamnă, după ce a fost reprezentanta militantă pentru Fundația Soros, chiar șefă a reprezentanței Soros în România, după ce apoi a fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles, făcând politica pe care ne-o amintim, apoi militantă împotriva scutului antirachetă de la Deveselu și apărătoare a intereselor militare ale Rusiei în România și în zonă, acum este militantă anti medici, împotriva medicilor români.

Îi învață dânsa pe medici, pe specialiști îi învață virusologie. Le spune cum e cu rămășița”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri seară, la Digi24.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii