RĂZBOI ÎNTRE ROMÂNIA ȘI AUSTRIA DUPĂ CRITICILE PRIVIND DISCRIMINAREA COPIILOR
Ultima Ora #coronavirus Social

CORONAVIRUS! Austria interzice toate zborurile directe din România. Cauza. Numărul mare de români infecțați cu COVID-19!

Compania națională aeriană Tarom a anunțat, marți, că suspendă zborurile către și dinspre Austria, în perioada 16-31 iulie 2020, ca urmare a restricțiilor impuse de către autoritățile de la Viena.

Astfel, începând cu data de 16 iulie, Austria interzice zborurile regulate directe din România, dar și din alte nouă state.

Tarom precizează că pasagerii afectați își pot reprograma biletele pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

„Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură și zborurile de repatriere (chartere speciale)”, mai precizează compania, citată de Mediafax.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii