CORONAVIRUS în prima Ligă de fotbal. Arbitrul Iulian Călin depistat pozitiv 3
Ultima Ora Sport

CORONAVIRUS în prima Ligă de fotbal. Arbitrul Iulian Călin depistat pozitiv

Federaţia Română de Fotbal anunţă că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia.

„Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa şi nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele”, precizează frf.ro.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

CORONAVIRUS în prima Ligă de fotbal. Arbitrul Iulian Călin depistat pozitiv 4

ulian Călin a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni şi Sepsi, din play-out-ul Ligii I.

Unul dintre asistenţii săi de la acel joc, Mircea Grigoriu, a fost plasat în izolare. Acesta fusese delegat la meciul FCSB-FC Botoşani, din această seară, însă a fost înlocuit cu Radu Ghinguleac.

Primul arbitru testat pozitiv a fost Robert Avram.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.