Corina Crețu și-a dat demisia din Parlamentul European. Cine se va ocupa de fondurile europene
Ultima Ora Politic

Corina Crețu luptă cu PSD. Vrea să reclame la DNA. Care este motivul

Comisarul european, Corina Crețu, trecută în partidul lui Victor Ponta, Pro România, pentru alegerile europarlamentare, a început lupta cu PSD. Se pare că politicianul a fost deranjat de faptul că un primar nu a salutat-o, fapt ce a făcut să ia decizia de a-l denunța la DNA.

Postarea de pe facebook publicată miercuri de Corina Crețu, deși a fost ulterior ștearsă, a fost distribuită de mai multe persoane.

”Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze? Sincer, în ce țară trăim? Numai dvs vă puteți exprima opinia la vot, în 26 mai!!!, a scris Crețu.

Europarlamentarul s-a adresat astfel primarului Aurelia Fedorca, care este și președinte al Organizației Județene PSD Satu Mare. Adică o fostă colegă de partid. Este de notorietate supararea Corinei Crețu pe PSD, motiv pentru care a și migrat la Pro Romania, unde a fost trecută pe un loc eligibil la europarlamentare.

Corina Crețu luptă cu PSD. Vrea să reclame la DNA. Care este motivul 1

Corina Crețu, a fost aleasă pentru actualul mandat de europarlamentar pe listele PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii