Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Social

Copie a Cazului Caracal. O fată răpită și sechestrată a sunat la 112. Cum au reacționat autoritățile

Operațiune spectaculoasă la Teleorman. O fată de 19 ani a sunat la 112, acolo unde a reclamat că a fost sechestrată și este ținută captivă într-un apartament din Alexandria. Tânăra nu era din Alexandria, așa că nu știa locația exactă în care se află.

În doar 20 de minute de la apel oamenii legii au constituit o echipă de urgență și au reușit să identifice locația din care a fost făcut apelul. Polițiștii au descins în apartamentul din care se făcuse apelul, iar tânărul care o sechestrase pe fată a fost reținut fără a opune rezistență.

Culmea este că tânăra reclamase aceleași lucruri ca și Alexandra Măceșanu, cu diferența că ea a fost găsită în 20 de minute după ce oamenii legii au spart ușa și au intrat peste agresor, fără a avea nevoie de mandat, considerând că intervenția este una urgentă. În cazul Caracal, procurorul și polițiștii au așteptat 19 ore de la apelul la 112 ca să intre în casa lui Gheorghe Dincă, pe motiv că nu exista o urgență care să permită descinderea în casa lui Dincă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.