Consilierul lui Dăncilă demisionat recent, îi dă sfaturi premierului. Soluție pentru comisarul european 1
PSD dă replica: ”Românii au nevoie de continuarea programului nostru de guvernare”
Ultima Ora Politic

Consilierul lui Dăncilă demisionat recent, îi dă sfaturi premierului. Soluție pentru comisarul european

Fostul consilier onorific al Vioricăi Dăncilă îi sugerează acesteia că ar trebui să îi ia în calcul pe Roxana Mînzatu sau pe Victor Negrescu pentru funcția de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă în Comisia JURI a Parlamentului European.

„Sper că Roxana Mînzatu și Victor Negrescu vor fi luați în calcul pentru funcția de comisar european. Ambele variante fiind câștigătoare pentru România”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, de la ora 16.00, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Ședința are loc după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia JURI a PE pentru funcția de comisar european, iar premierul a anunțat că va face o nouă propunere în acest sens.

Pe 25 septembrie Ilan Laufer a informat-o pe Viorica Dăncilă că demisionează din funcția de consilier onorific deoarece nu a fost invitat, în această calitate, să însoțească premierul la vizita în Statele Unite. Laufer spune că șeful Executivului nu s-a întâlnit cu el, în calitate de președinte al PSD SUA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.