Consecințe grave pentru Ronaldo după acuzațiile de viol. Își poate pierde sponsorii 1
Ronaldo Juventus
Ultima Ora Sport

Consecințe grave pentru Ronaldo după acuzațiile de viol. Își poate pierde sponsorii

Consecințe grave pentru Ronaldo după acuzațiile de viol. Își poate pierde sponsorii

O nouă problemă pentru Cristiano Ronaldo, după cu apariţia acuzaţiilor de viol la adresa sa. Doi dintre sponsorii portughezului, Nike şi EA Sports, au anunţat că sunt sunt „îngrijoraţi” de informaţiile recente legate de portughez.

„Suntem extrem de îngrijoraţi de aceste acuzaţii şi vom continua să monitorizăm atent situaţia”, a precizat producătorul de echipament sportiv, într-un comunicat pentru AP.

Lusitanul are contract cu Nike încă din 2003, iar cel mai recent acord dintre cele două părţi a fost semnat în 2016, când Ronaldo a lăsat de înţeles că e vorba despre „o înţelegere pe viaţă”.

La rândul lor, cei de la EA Sports, producătorii popularului joc FIFA, pe coperta căruia Cristiano apare în acest an, nu sunt încântaţi de ceea ce se întâmplă.

„Am aflat despre acuzaţiile împotriva lui Critiano Ronaldo. Urmărim atent situaţia şi ne aşteptăm ca sportivii care ne reprezintă şi ambasadorii noştri să se comporte conform valorilor EA”, se arată în comunicatul citat de AP.

Poliţia din Las Vegas a anunţat că a redeschis ancheta în cazul acuzaţiilor de viol aduse de o femeie americană împotriva lui Cristiano Ronaldo, care a dezminţit categoric agresiunea asupra tinerei, în camera sa de hotel, în iunie 2009.

„Dosarul a fost redeschis, iar detectivii noştri verifică informaţiile oferite de victimă”, a precizat poliţia din Las Vegas.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.