CONDAMNARE! Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, merge la pușcărie! FOTO 3
Justiție Ultima Ora

CONDAMNARE! Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, merge la pușcărie! FOTO

Mario, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel București, vineri, la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate. Sentința este definitivă.

În anul 2016, acesta a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, ar fi bătut un bărbat care le datora bani. Procurorii  susțin că cei patru bărbați l-au bătut în reprize, cu un ciocan.

În momentul în care a aflat de plângere, Iorgulescu ar fi apelat din nou la violență pentru a scăpa, mai mult, ar fi încercat să-i ofere și bani victimei.

„În temeiul art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.205, alin.1, Cod penal, condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ.

CONDAMNARE! Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, merge la pușcărie! FOTO 4

În temeiul art.67, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani. În temeiul art.65, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului aceloraşi drepturi.

În temeiul art.396, alin.6, Cod de procedură penală, raportat la art.16, alin.1, litera g, Cod de procedură penală, cu aplicarea art.193, alin.3, Cod penal şi art.158, alin.1 şi alin.2, Cod penal, dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul Iorgulescu Gino-Mario, pentru infracţiunea de complicitate la lovire sau alte violenţe, în varianta agravată, prev. de art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.193, alin.1 şi alin.2, Cod penal, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ, ca efect al retragerii plângerii prealabile. În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv pe perioada 15.IX.2016-12.X.2016, inclusiv”, se arată în minuta instanței.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.