ATAC! Traian Băsescu a izbucnit! Fostul președinte o distruge pe Diana Șoșoacă! 1
Politic Ultima Ora

ATAC! Traian Băsescu a izbucnit! Fostul președinte o distruge pe Diana Șoșoacă!

Traian Băsescu a subliniat că România nu se află la nivelul economic al unor alte țări din UE, precum Franţa sau Germania, iar încă un lockdown ne-ar lovi puternic.

Băsescu a criticat actualele restricții anti-COVID, în special cele de închidere a magazinelor la ora 18:00.

Mai mult,fostul președinte i-a criticat pe cei care îndeamnă la nerespectarea legilor în vigoare să combată răspândirea pandemiei de Coronavirus,printre aceștia fiind și senatorul independent, Diana Șoșoacă.

„România nu are decât o șansă, să nu impună lockdown, iar populația să se ferească. Adică să purtăm masca, să stăm la distanță și să mergem în aglomerație doar dacă nu avem ce face.

Unii se uită că sunt lockdown-uri în Franța, Anglia, Germania, Israel, dar alea sunt forțe economice, noi nu ne comparăm cu ei.

Dar trebuie să terminăm cu propagandiști gen Șoșoacă. Dar trebuie să nu avem tâmpiți nici la guvern, pentru că a închide magazinele la 18 înseamnă aglomerație, lasă-le frate până la 20, până la 22.

Dacă românii nu sunt responsabili, nu au decât să numere locurile de la AȚI și să țină minte că doar un procentaj foarte mic din cei care ajung acolo scapă”, a declarat Băsescu pentru România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.