Document Bombă. Dăncilă și Teodorovici intră la Pușcărie. Au fost prinși
Bombă în PSD. Dăncilă calcă peste decizia lui Teodorovici. Ce se va întâmpla cu impozitarea bacșișului
Ultima Ora Economic Politic

Colaps! Nu mai sunt bani pentru pensii și salarii. Se va lua și pielea de pe români. Avem dovada

Document incendiar făcut public de un senator specialist în finanțe. Guvernul face tot ce poate pentru a își suplimenta veniturile în condițiile în care, afirmă sursa citată, nu mai are bani de salarii și pensii. În consecință, insepctorilor ANAF le-au crescut țintele de colectare și de amenzi, din nefericire pentru contribuabili, scrie capital.ro

Document incendiar făcut public de un senator specialist în finanțe. Guvernul face tot ce poate pentru a își suplimenta veniturile în condițiile în care, afirmă sursa citată, nu mai are bani de salarii și pensii. În consecință, insepctorilor ANAF le-au crescut țintele de colectare și de amenzi, din nefericire pentru contribuabili.

Gaură imensă la buget, confirmată din nou. Dovada că PSD+ALDE au premeditat creșterea inflației.  ANAF cere plan de colectare suplimentară ca urmare a creșterii prețurilor. Ăsta da Guvern ticalos. Iar ticăloșia nu se oprește aici. Dragnea și Tăriceanu vor să colecteze suplimentar de la cei pe care îi execută silit. Ce urmează, să-i trimită să lucreze la canal?”, a postat senatorul PNL Florin Cîțu, pe Facebook.

În documentul prezentat de Cîțu, președintele ANAF solicită o detaliere a sumelor care trebuie colectate suplimentar față de cuantumul realizat în anul anterior, pe următoarele coordonate.

Colaps! Nu mai sunt bani pentru pensii și salarii. Se va lua și pielea de pe români. Avem dovada 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.