Cluj: Patru persoane, transportate la spital după un accident în care au fost implicate două autoturisme 1
Social Ultima Ora

Cluj: Patru persoane, transportate la spital după un accident în care au fost implicate două autoturisme

Patru persoane au fost transportate la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe breteaua de urcare pe Autostrada A3 de la Gilău, fiind implicate două autoturisme. Traficul a fost oprit în urma accidentului.

”Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Gilău au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe nodul rutier din apropiere de localitatea Gilău ce face legătura cu autostrada A3.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate şi ocupanţii ieşiţi din acestea”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Astfel, opt persoane au fost consultate de echipajele SMURD şi SAJ, dintre care patru au fost transportate la spital: doi bărbaţi, o femeie şi un copil în vârstă de aproximativ un an. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor, cât şi pentru siguranţa salvatorilor şi a persoanelor implicate în accident.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a precizat că accidentul, în care au fost implicate două autovehicule, s-a produs pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădăşelu, pe breteaua de urcare dinspre DN1 către autostradă, în zona localităţii Gilău, judeţul Cluj.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.