Circulație restricționată pe A1 din cauza unor lucrări de frezare și asfaltare
Incendiu pe A1. Vizibilitate redusă
Ultima Ora Social

Circulație restricționată pe A1 din cauza unor lucrări de frezare și asfaltare

Circulația este restricționată, marți până la ora 12:00 pe Autostrada A1, tronsonul București-Pitești, pe sensul spre Capitală, din cauza unor lucrări de frezare și asfaltare, informează Infotrafic. Traficul este restricționat până la ora 18:00 tot pe A1, pe porțiunea Sibiu-Deva, pentru reparații, scrie mediafax.ro

„Pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 289, pe sensul Sebeş către Sibiu, circulaţia rutieră este restricţionată astăzi, până la orele 18:00, pe prima bandă, pentru efectuarea de reparaţii la partea carosabilă”, informează Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, și pe tronsonul Bucureşti – Piteşti al Autostrăzii A1 traficul este oprit pe prima bandă, până la ora 12:00, pe sensul spre Capitală, între kilometrii 64 şi 44, pentru efectuarea de lucrări de frezare şi asfaltare.

Potrivit sursei citate, urmează ca între orele 12:30 și 14:30, circulaţia să fie întreruptă pe prima bandă a sensului către Piteşti, între kilometrii 46 şi 49, din aceeaşi cauză.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.