ciuca ciolacu nicusor
Anunț din Parlament înainte de moțiunea de cenzură! Cutremur în PSD! Omul lui Iohannis îi dă lovitura lui Ciolacu. ”Cel mai abject demers politic de după 1989!”
Ultima Ora Politic

Ciolacu vrea să dărâme Guvernul Orban cu mâna lui Șerban Nicolae! Documentul este pregătit

Liderul PSD Marcel Ciolacu și echipa sa de conducere, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu sunt hotărâți ca imediat după terminarea stării de urgență să dea jos Guvernul Orban prin Moțiune de cenzură.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost cel care a scris textul documentului, document în care specifică că este nevoie de un nou Guvern de tranziție până după alegerile parlamentare.

Ciolacu vrea să dărâme Guvernul Orban cu mâna lui Șerban Nicolae! Documentul este pregătit 3

„Este anticorpul constituțional care trebuie să refacă sănătatea unei societăți afectate de eșec și iresponsabilitate. Nici Klaus Werner Iohannis nu are demnitatea ori înțelepciunea de a-i cere protejatului său să se retragă.

Revine Parlamentului României înlăturarea anomaliei și restabilirea ordinii constituționale.

Demiterea acestui guvern este un act de responsabilitate politică pe care trebuie să-l facă Parlamentul României pentru a prezerva constituționalitatea funcționării democratice a statului, respectarea legii și prioritatea votului cetățenilor”, se arată în documentul obținut de Europa Liberă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.