Hollywood
Ultima Ora Social

Cel mai apreciat român la Hollywood. Vezi în ce filme a jucat

Are 36 de ani, este de origină română şi este unul din răsfăţaţii de la Hollywood. A jucat în unele dintre cele mai lăudate producţii cinematografice ale ultimilor ani, printre care „Marţianul” (unde a apărut alături de Matt Damon) şi  „Lebăda Neagră”, (din distribuţia căruia au făsut parte Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel). Este fermecător, talentat şi versatil (a apărut în blockbustere gen „Captain America” dar şi în music-hall-uri de Broadway).

Îl cheamă Sebastian Stan şi îl puteţi vedea în carne şi oase între 27 aprilie şi 3 mai, când va fi invitat special al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival.

Eveniment dedicat promovării celor mai recente producţii independente americane şi a filmelor ce şi-au făcut debutul pe la festivaluri mari gen Sundance, New York, Tribeca, Telluride sau Toronto, American Independent Film Festival are de fiecare dată câţiva invitaţi speciali. Aşa încât Sebastian Stan completează lista inivitaşilor de onoare, începută anul trecut cu Ethan Hawke, Joaquin Phoenix şi John C. Reilly.

Pentru că cel mai recent film al său este „I, Tonya”, regizat de Craig Gillespie (film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA), festivalul de la Bucureşti (ce va avea loc la Cinema PRO şi Cinema Muzeul Ţăranului) se va deschide, pe 27 aprilie, chiar cu acets film. După proiecţie, spectatorii vor putea dialoga cu acest actor cu destin uimitor (născut în Constanţa, acesta a trăit o vreme la Viena unde, la doar 10 ani, a debutat în filmul celebrului Michael Haneke, „71 fragments of a Chronology of Chance”, după care s-a mutat în SUA, devenind un star).

Aveţi aşadar şansa, nu doar să-l vedeţi pe Sebastian Stan, ci şi să aflaţi despre cum este să fii în lumina reflectoarelor alături de mari actori ai lumii.

sursa: life.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.