Peste 500 de protestatari au fost reținuți după protestele activiștilor pentru mediu din Londra
Caz șocant în Anglia. Polițiștii foloseau aparatura de la muncă pentru a filma femei dezbrăcate
Ultima Ora Externe

Caz șocant în Anglia. Polițiștii foloseau aparatura de la muncă pentru a filma femei dezbrăcate

Cinci polițiști britanici au filmat folosind echipamentul de înaltă performanță de la bordul elicopterului pe care lucrau mai multe cupluri în timp ce întrețineau relații sexuale, dar și un fost model britanic pentru care unul dintre polițiști făcuse o pasiune.

Cei cinci, piloţi şi poliţişti, au fost găsiți vinovați de o instanță britanică de folosirea în mod abuziv, timp de mai mulți ani, a unei camere performante de pe un elicopter care survola împrejurimile. Grupul de polițiști a fost prins după ce în perioada 2007-2015 au fost depuse mai multe plângeri , inclusiv de un fost model britanic, Tracy Dixon, acum în vârstă de 54 de ani.

Acesta spune că unul dintre polițiștii găsiți vinovați, Adrian Pogmore, tatăl a doi copii, a făcut o obsesie pentru ea. Cei doi au fost colegi de școală, iar după ce acesta a aflat unde locuiește a filmat-o de mai multe ori de la înălțime în timp ce făcea plajă topless în curtea casei sale.

De altfel, în timpul perchezițiilor de la locuința polițistului au fost găsite mai multe DVD-uri cu imagini, inclusiv unele cu Dixon și fiicele sale de 18 şi 15 ani. Acum, fostul model cere despăgubiri de 200.000 de lire sterline poliției britanice.

Elicopterul în valoare de 4 milioane de lire sterline folosit de cei cinci dispune de două camere de înaltă rezoluţie pentru utilizarea în timpul zilei şi de una termală (model Wescam MX15), folosită noaptea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.