PSD cere excluderea europarlamentarului Cătălin Ivan din grupul socialiștilor europeni. Pentru că a criticat partidul lui Dragnea
Plângere penală împotriva BEC. Cătălin Ivan acuză de abuz în serviciu
Ultima Ora Politic

Cătălin Ivan, acuzații incendiare la adresa lui Băsescu. ”A fost clientul interlopilor”

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan lansează acuzații grave la adresa lui Traian Băsescu. Acesta declară că fostul președinte nu a dorit să lupte împotriva clanurilor interlope, deși a avut această ocazie timp de 10 cât a fost la șefia CSAT. Acuzația gravă este că Traian Băsescu ar fi fost un client al acestor clanuri.

”Declarația lui Traian Băsescu trebuie înțeleasă în context. Cunoscând personajul și înțelegând momentul, putem să scoatem în evidență câteva nuanțe importante:1. Declarația aparține unui fost marinar care și-a petrecut bună parte din viață prin porturile lumii, deci vorbește probabil din poziția clientului, a celui care a susținut prin consum acest fenomen2. “Inițiatorul” legalizării prostituției în România a foat zece ani președinte al acestei țări, șeful CSAT-ului, a numit conducerea DIICOT-ului, a promovat procurori, a avut guvernul și a controlat direct Ministerul de Interne. A avut absolut toate pârghiile din lume pentru a lupta cu rețelele de crimă organizată și pentru a eradica traficul de carne vie. Nu a făcut-o, ba mai mult, sunt de notorietate relațiile personale foarte apropiate cu clanurile de interlopi. 3. Vorbim despre un om politic căzut în dizgrație, care vorbește despre absolut orice în speranța unei reveniri spectaculoase. Când te cunosc absolut toți românii și au încredere în tine doar două sau trei procente… mesajul este mai mult decât clar.

Soluția nu este legalizarea prostituției. Experiența țărilor unde aceasta a fost legalizată arată că 90% dintre femeile care practică prostituția sunt forțate s-o facă. Soluția este lupta fermă împotriva clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie și care finanțează partide politice și oameni politici.”, scrie Cătălin Ivan pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.