Judecătorii i-au dat lovitura lui Cristi Borcea. I-au respins cererea de eliberare
Lovitură pentru Borcea. Judecătorii i-au amânat cererea de eliberare condiționată
Ultima Ora Sport

Cât Borcea e în închisoare, afacerile îi merg strună. Investiții de 200 de milioane de euro

Deși Cristi Borcea este în închisoare, mama acestuia, Elena, duce mai departe afacerile familiei și ar urma să construiască blocuri în valoare de 200 de milioane de euro pe malul lacului Tei din București, cartier aflat imediat lângă Ștefan cel Mare.

Mama fostului finanțator de la Dinamo se va asocia cu oamenii de afaceri Violeta și Daniel Călin și, potrivit Ziarului Financiar, aceștia au depus deja documentația la Primăria Capitalei în vederea obținerii aprobărilor necesare pentru demararea construcției.

Certificatul de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal a fost eliberat în luna aprilie a acestui an.Terenul pe care se vor construi locuințele are o suprafață de 26.500 mp și este amplasat pe malul lacului Tei, lângă Regia Națională a Pădurilor Romsilva. Acolo ar urma să se construiască două blocuri cu două niveluri subterane, parter și 14 etaje, cu o înălțime maximă de 45 de metri, scrie sursa citată.

Apartamentele se vor construi în număr de aproximativ 800-1.000 și se vor întinde pe 80.000 de mp. Având în vedere zona scumpă din Capitală, metrul pătrat construit costă aici cel puțin 2.000 de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.