DIICOT intervine în cazul ministrului intoxicat cu mercur. A fost sau nu mână criminală
Garda forestieră din Brașov, percheziționată de DIICOT. Prejudiciu imens
Ultima Ora Social

Captură uriașă a procurorilor DIICOT. 2 persoane prinse cu 3 kg de canabis

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au prins două persoane care intenţionau să comercializeze aproximativ trei kilograme de canabis, în schimbul sumei de 17.000 de euro, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, anchetatorii au efectuat pe raza judeţului Argeş două percheziţii domiciliare, fiind identificate şi ridicate diferite cantităţi de canabis, sumele de 2.800 euro şi 1.500 lei, precum şi instrumente folosite pentru porţionarea drogurilor comercializate (cântar de precizie, aparat de vidat). Procurorii susţin că, pe lângă cei doi suspecţi prinşi în flagrant, în activitatea de comercializare a drogurilor mai sunt implicate alte două persoane, una dintre acestea având cetăţenia greacă.

Cei patru suspecţi au fost aduşi la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, în vederea audierii. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul cadrelor de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.