Captură uriașă a polițiștilor din Ilfov. Peste 1 milion de țigarete de contrabandă au fost descoperite
Ultima Ora Social

Captură uriașă a polițiștilor din Ilfov. Peste 1 milion de țigarete de contrabandă au fost descoperite

Polițiștii din Ilfov au descoperit miercuri peste 1.400.000 de ţigarete de contrabandă în București și în județul Prahova, ascunse în două autoutilitare, anunță Poliția Ilfov. Țigările au fost găsite în urma a șase percheziții ce au vizat destructurarea unei grupări infracționale, scrie mediafax.ro

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Ilfov au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite că transportă țigări de contrabandă și au desfășurat șase percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Prahova descoperind peste 1.4000.000 de ţigarete. Astfel, polițiștii din Ilfov au oprit în trafic o aututilitară, pe raza municipiului București, în interiorul căreia au descoperit 210.000 de țigarete ascunse printre saci cu semințe, membrii grupării administrând și o societate în domeniul comerțului cu semințe”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Ilfov, remis joi dimineață MEDIAFAX.

De asemenea, în județul Prahova, polițiștii au descoperit aproximativ 1.200.000 de țigări de contrabandă, în interiorul unei autoutilitare parcate într-o curte, ce servea pe post de depozit pentru membrii grupării.

La sediul poliției Ilfov au fost aduse opt persoane pentru audieri, iar dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore șase persoane, respectiv patru bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 29 de ani și 50 de ani.

Joi, persoanele reținute vor fi prezentate magistraților cu propuneri legale.

Mașinile și țigaretele au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 200.000 de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.