Candidatură-șoc la Cotroceni. Nimeni nu se aștepta ca PSD să îl lovească așa dur pe Tăriceanu
Ultima Ora Politic Social

Candidatură șoc la Cotroceni. Nimeni nu se aștepta ca PSD să îl lovească așa dur pe Tăriceanu

Potrivit sociologului Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, PSD va aplica ”rețeta rusească” și îl va arunca în cursa pentru prezidențiale pe Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, cea mai importantă instituţie ştiinţifică a ţării, arată psnews.ro.

„PSD are un candidadat mai puternic pentru prezidențiale decât Tăriceanu. Tocmai pentru că îl are, știe că nu trebuie să fie din interiorul partidului. Aplică rețeta rusească pe care ați văzut-o în Ucraina cu Zelenski. Așa vor ieși ei și îl scot pe tușă la încălzire pe Ioan aurel Pop”, a declarat sociologul Bruno Ștefan.

Amintim că Liviu Dragnea a declarat marți că PSD va anunța candidatul partidului pentru prezidențiale chiar duminică, în seara alegerilor europarlamentare.

Întrebat la Adevarul dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. (…) Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”.

Liderul PSD așteptată, după alegerile europarlamentare de duminică, o decizie definitivă în dosarul angajărilor fictive în condițiile în care Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pentru 27 mai.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.