Călin Popescu Tăriceanu se opune vehement desfășurării alegerilor locale în septembrie. " Votul nu se poate desfășura. Va fi ca în 1946" 1
Ultima Ora Politic

Călin Popescu Tăriceanu se opune vehement desfășurării alegerilor locale în septembrie. ” Votul nu se poate desfășura. Va fi ca în 1946″

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că desfășurarea alegerilor locale poate fi foarte periculoasă pentru sănătatea oamenilor, având în vedere creșterea dramatică a numărului de cazuri de coronavirus din ultima perioadă.

Tăriceanu spune că nici începerea cursurilor nu este sigură și că ar trebui analizată fiecare situație în parte, apoi să se ia o decizie pe plan local.

”Suntem într-o uriașă brambureală generată de actualul Guvern. Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura în condițiile în care unii oameni vor fi timorați, speriați, nu vor avea curajul să iasă din casă. Vor fi cu adevărat democratice sau va fi un simulacru de alegeri? Va fi ca în 1946″, a spus Tăriceanu, luni, la româniatv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.