Kelemen Hunor aruncă bomba. Opoziția nu are lider, iar Ponta e alături de Dragnea
Kelemen Hunor nu o mai suportă pe Dăncilă. ”Am încercat 2 ani”
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Bombă. UDMR scoasă în afara legii. Anunțul devastator de la Bruxelles. FOTO

UDMR se autopropune spre dizolvare prin atacul făţiş la legile României!

Avertizez liderii UDMR că prin deciziile luate în Congres nu slujesc bunăstării comunităţii maghiare din România, ci unor interese străine şi că Pro România nu acceptă un asemenea atac la integritatea şi suveranitatea României.

Pro România este pentru respectul minorităţilor, dar şi UDMR trebuie să respecte statul în care acţionează şi de la care are numai beneficii.Prin ultimele decizii adoptate la Cluj Napoca, UDMR încalcă în cunoştinţă de cauză atât de multe prevederi constituţionale şi legi încât se scoate pur şi simplu în afara cadrului legal din România.

Dacă ducem până la ultimele consecinţe legale actul UDMR de sfidare făţişă a statului român, această organizaţie se autopropune spre dizolvare!Cel mai grav este că UDMR, care ar trebui să lucreze pentru integrare şi bună convieţuire între maghiari şi români, face exact contrariul, acţionând pentru separatism şi izolare, în timp ce susţine, pe de altă parte, în Parlament, toate deciziile catastrofale ale Guvernului PSD ale căror consecinţe lovesc în toţi cetăţenii români, aşadar şi în cei de etnie maghiară.

Dar, pentru a-şi spăla ruşinea de a susţine un Guvern fatal pentru România şi pentru toţi cetăţenii ei şi pentru a mai fi votat de maghiarii pe care îi sărăceşte, UDMR se angajează să edifice pe teritoriul românesc o enclavă etnică.UDMR a devenit nocivă nu doar pentru România, ci şi pentru comunitatea maghiară pe care vrea să o izoleze şi să o ţină captivă.

Intenţia UDMR de a construi un stat în stat are menirea de a provoca tensiuni etnice periculoase, iar cine seamănă vânt culege furtună!UDMR să intre în matca legalităţii şi să respecte Constituţia României dacă vrea să mai fie o organizaţie legală care acţionează pe teritoriul statului român.

Dacă vrea să arboreze steagul Ungariei, să adopte imnul ţării vecine şi să se joace de-a invenţia unui ţinut fictiv pe teritoriul românesc, atunci UDMR se scoate singură în afara legii.UDMR a depăşit linia roşie a respectului faţă de România de mult, dar acum a pornit în cavalcadă spre prăpastie. Pro România avertizează UDMR să se oprească înainte de a se prăbuşi!”, spune eurodeputatul Pro România Laurențiu Rebega.

Guvernul Dăncilă ATACAT din PE. Laurențiu Rebega ATENȚIONEAZĂ. ”Se poate activa art. 7”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.