Zi neagră pentru Dăncilă. Lovitura cruntă de la Bruxelles. Va fi Demisă
Zi neagră pentru Dăncilă. Lovitura cruntă de la Bruxelles. Va fi Demisă
Ultima Ora Politic

Bombă! Traian Băsescu spune cine o va trăda pe Dăncilă în PSD

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a explicat efectele pe care urmează să le aibă moțiunea de cenzură și, în special, cine o va trăda pe Dăncilă din interiorul PSD.

„Iohannis l-a avut pe Dragnea ca sac de box, acum o are pe Dăncilă. Numai că Dragnea era tăcut, Dăncilă reacționează. Nu-mi convenea cînd reacționa Ponta sau Tăriceanu. Președintele nu este în cea mai confortabilă situație. Dăncilă nu vrea să fie sac de box. Dar președintele este singurul demnitar de rang înalt a cărui semnătură nu poate fi înlocuit. Deci, e de neînlocuit.

Unul dintre cei care au greșit votul, cu ghilimelel de rigoare, a fost chiar influentul Stănescu. Stănescu vizează schimbarea lui Dăncilă. Deci pentru domnul Stănescu trecerea moțiunii este o atingere de obiectiv. Nu vă ascund că am vorbit cu unii liberali. Marea întrebare ce se pune dacă o să treacă moțiunea este „Și ce urmează după căderea guvernului Dăncilă”. Va fi un guvern al lui Ponta, al lui Tăriceanu sau al USR-ului? USR-ul va fi consecvent refuzului de a intra la guvernare? Se poate face o alianță Ponta-PSD, dar fără Dăncilă, ci cu Stănescu”, a declarat Băsescu la B1TV

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.