ALERTĂ ÎN PSD! Bădălău are probleme cu legea. Dosarul este pe masa procurorilor DNA! Ilegalități pe vremea în care a fost ministru
ALERTĂ ÎN PSD! Bădălău are probleme cu legea. Dosarul este pe masa procurorilor DNA! Ilegalități pe vremea în care a fost ministru
Ultima Ora Exclusiv Politic

Bombă pentru Dragnea. Omul lui Bădălău îi dă lovitura. Guvernul Dăncilă la un pas de demitere

Legea Bugetului de stat dă mari bătăi de cap liderilor PSD care, cu toate că trebuiau să o prezinte Parlamentului încă de la finele anului trecut, o amână la nesfârșit.

Ultima dată preconizată pentru discuții este vineri. Între timp, lui Liviu Dragnea și Vioricăi Dăncilă le-au sărit în cap primarii de municipii care sunt revoltați că nu primesc bani suficienți de la stat.

Mai mult, unii parlamentari PSD anunță că nu votează Bugetul dacă primarii localităților pe care le reprezintă în Parlament nu vor primi banii necesari.

Dacă Legea Bugetului nu este adoptată atunci Guvernul este demis.

Unul dintre aleșii care sunt nemulțumiți de alocările bugetare este deputatul PSD Alexandru Andrei care amenință că nu votează bugetul dacă Primăria Giurgiu nu primește bani mai mulți.

”Adoptarea bugetului este așteptată cu nerăbdare de toate autoritățile, locale și centrale. Însă, din păcate, dacă acest buget va fi adoptat în forma gândită de Ministerul Finanțelor, va afecta grav administrația municipiului Giurgiu. Din discuțiile purtate cu primarul Nicolae Barbu, a reieșit că, dacă bugetul ar fi adoptat în forma prezentată de Ministerul Finanțelor (variantă în care cheltuielile sociale sunt trecute, integral, în sarcina administrațiilor locale), Primăria Giurgiu ar avea un deficit de circa 16 milioane lei, comparativ cu bugetul anului trecut. Este o pierdere imensă pentru municipalitate, care lovește direct în locuitorii municipiului Giurgiu. De aceea, anunț public că votul meu la buget va fi condiționat în mod direct de repartizarea sumelor în așa fel încât municipiul Giurgiu să primească cel puțin bugetul anului trecut – an în care, oricum, Primăria municipiului Giurgiu a fost subfinanțată cu aproximativ 8 milioane de lei, în condițiile reducerii impozitului, de la 16 la 10%. #giurgiuveanînaintedetoate”, anunță Alexandru Andrei.

Bombă pentru Dragnea. Omul lui Bădălău îi dă lovitura. Guvernul Dăncilă la un pas de demitere 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.