Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Ultima Ora Economic Justiție Politic

BOMBĂ. Afacerile TENEBROASE ale lui Dragnea, scoase la lumină: Un caz şcoală de evaziune

Un  fost şef ANAF a făcut dezvăluiri despre ferma de porci a fiului lui Dragnea. S-a aflat cum se făcea transferul pe filiera interpuşilor de la Teldrum.

Gelu Ştefan Diaconu, fost şef al ANAF, avertizează că modul în care fiul lui Dragnea a preluat combinatul de porci de la Salcia ar putea face obiectul unui dosar penal, fiind „un caz şcoală de operaţiuni economice simulate” pe filiera interpuşilor de la Teldrum.

„După vestea proastă a declarării ca fiind neconstituţionale aproape în totalitate a modificărilor aduse Codului de procedură penală, care i-ar fi scăpat de puşcărie pe Dragnea şi pe cozile lui de topor, o nouă grenadă îi explodează în faţă Infractorului Naţional: dosarul preluării combinatului de îngrăşare a porcilor ROMCIP S.A. de către fiul sau.

Am analizat cu atenţie o parte din documentele scoase la iveală de Realitatea TV (Cozmin Guşă a spus că evaziunea fiscală realizată de fiul lui Dragnea, Valentin Dragnea, ar fi de 150 milioane de euro – n. red.) şi vă asigur că ne aflăm în situaţia unui caz şcoală de operaţiuni economice simulate menite a transfera active de zeci de milioane de lei în averea familiei Dragnea.

BOMBĂ. Afacerile TENEBROASE ale lui Dragnea, scoase la lumină: Un caz şcoală de evaziune

Transfer realizat pe filiera interpuşilor săi de la Teldrum şi alte firme satelit (Gransiloz, Zooveg, Nutrelo, Ludykon, etc.).

Am văzut destule dosare cu hoţii în cariera mea, dar un astfel de caz, construit pe protecţia clanului Dragnea, este strigător la cer. Mai mult, unii dintre interpuşi care au cauţionat astfel de operaţiuni au fost promovaţi în cele mai înalte funcţii ale statului român, după ce Dragnea a ajuns la butoanele României”, scrie Diaconu pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii