Ultima oră. Dacian Cioloș vrea să conducă grupul ”Înnoim Europa” din Parlamentul European
Video. Dacian Cioloș a fost huiduit în Parlamentul European
Ultima Ora Politic

Bombă pe scena politică. Dacian Cioloș dă lovitura. Un europarlamentar s-a înscris în Plus. Foto

Partidul fostului premier Dacian Cioloș, Plus, are în rândurile sale începând de marți un europarlamentar.

Este vorba despre eurodeputatul Cristian Preda care a anunțat că s-a înscris în formațiunea condusă de Cioloș.

”La invitația lui Dacian Cioloș, am aderat la PLUS. Așa cum am anunțat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene.Voi sprijini candidații PLUS la alegerile din 26 mai și îi invit pe toți cei care au încredere în mine să facă același lucru.Prin afilierea mea, PLUS capătă statut de partid parlamentar și va avea, în consecință, delegați în toate secțiile de vot, putând astfel securiza opțiunile exprimate în favoarea listei sale. După alegerile pentru PE, folosind experiența europeană acumulată, voi acționa în cadrul PLUS pentru ca instituțiile rezultate din viitoarele alegeri – președinția, autoritățile locale, noua majoritate parlamentară – să lucreze în interesul general, nu în interes propriu”, a scris Preda pe Facebook.

Cristian Preda se ia de guler cu premierul: "Aşa e, Viorico! Să-mi fie ruşine pentru că le-am spus europenilor că eşti marioneta unui puşcăriaş”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii