Biletele de la meciul FC Viitorul și FCSB au fost epuizate. Când se va disputa partida 1
Ultima Ora Sport

Biletele de la meciul FC Viitorul și FCSB au fost epuizate. Când se va disputa partida

Partida dintre FC Viitorul și FCSB, din runda cu numărul șase a play-off-ului din Liga I Betano, se va disputa cu casa închisă, a anunțat, vineri, clubul dobrogean.

Cu mai mult de două zile înaintea primului fluier, toate biletele s-au epuizat, astfel că asistența așteptată la partida de la Ovidiu este una de aproximativ 4500 de spectatori.

Meciul de duminică este unul foarte important pentru ambele echipe. Viitorul se luptă cu U Craiova pentru locul trei în campionat, care i-ar asigura prezența în cupele europe în stagiunea următoare, în timp ce FCSB este obligată să învingă pentru a rămâne în apropierea liderului CFR Cluj, diferența dintre cele două fiind acum de trei puncte.

În partida tur, din prima etapă a play-off-ului, Viitorul s-a impus pe Arena Națională, contra lui FCSB. Andreas Calcan a deschis scorul în minutul 15, Florin Coman a restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de pauză, iar Ianis Hagi a adus golul victoriei pentru echipa tatălui său, în minutul 65.

Clasamentul play-off-ului Ligii I Betano, după cinci etape:

1. CFR Cluj – 38 de puncte2. FCSB – 35 de puncte3. U Craiova – 30 de puncte4. FC Viitorul – 29 de puncte5. Astra Giurgiu – 24 de puncte6. Sepsi – 20 de puncte

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.