Berbeceanu o face praf pe Carmen Dan: ”Nu doamnă ministru, colegul nostru nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani”
Ultima Ora Social

Berbeceanu o face praf pe Carmen Dan: ”Nu doamnă ministru, colegul nostru nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani”

Fostul comisar Traian Berbeceanu a reacționat după ce un polițist a fost împușcat în gât de interlopul pe care-l urmărea.

Poliţia din Timiş este în alertă după ce Cristian Amariei, un poliţist de 44 de ani din Recaş, a fost împuşcat mortal în timpul unei misiuni de capturare a lui Marcel Ionel Lepa, un bărbat de 48 de ani din Lugoj, dat în urmărire pentru executarea unei pedepse de patru ani şi opt luni pentru tentativă de tâlhărie, anunță Adevarul.

Traian Berbeceanu: „S-a mai prăpădit un polițist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împușcat de un infractor recidivist, urmărit internațional.

Nu doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecție, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonț promise în urmă cu doi ani.Nu doamnă ministru, polițistul ucis și colegii lui nu erau înarmați cu pistoalele de ultimă generație promise, ci cu pistoletele Carpați, vechi, decalibrate și absolut neperformante.

Știm, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcție a risipit energii și resurse deosebite pentru amnistie, pentru grațiere, pentru reducerea limitelor prescripției faptelor penale.

Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiți la polițiștii înjunghiați în gări și la cei împușcați în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-și desfășoară activitatea în stradă.

Știm însă sigur că vă veți grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRI! Gest care nu mai folosește nimănui, doamnă ministru…”

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.