Un frizer din Gorj s-a trezit cu reclamație după ce a refuzat un client pe motiv de plictiseală
Ultima Ora Social

Bătaie în plină stradă în Galați, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie

Bătaie în plină stradă în Galați, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie

Bătaie teribilă în plină stradă, dintr-un motiv banal. Mai mulţi tineri s-au încăierat într-un cartier din Galaţi, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie. Nervoşi, clienţii au început răfuiala, moment în care individul vizat de furia oamenilor şi-a adus întăriri. 

Totul a pornit de la o programare la tuns, la o frizerie aflată la parterul unui bloc. Patru dintre tineri aveau programare, moment în care un bărbat de 34 de ani a cerut să fie tuns înaintea celor 4 pe motiv că a stat la rând.

A urmat o altercaţie scurtă între clienţi. Văzând că este în inferioritate numerică, individul a plecat, însă a revenit în scurt timp cu întăriri. S-a întors la frizerie cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 56 de ani, și cu doi prieteni de 20 şi 30 de ani.

Pentru a-și apăra prietenul, cei trei au rupt mai multe șipci dintr-un gard și au sărit la bătaie la cei patru tineri aflați la tuns. Atmosfera s-a încins repede, cei opt ripostând care cum au putut.

Între timp, ambele tabere au chemat întăriri iscându-se o adevărată luptă de stradă. Din fericire, scrie presa locală, niciuna dintre persoanele implicate nu a ajuns la spital.

Cu toate acestea, poliția s-a sesizat și a deschis un dosar de cercetare penală pentru tulburarea liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.