Alertă. Mesaj devastator al lui Traian Băsescu de la Bruxelles. Președintele este desființat
Traian Băsescu
Ultima Ora Politic

Băsescu IESE LA RAMPĂ după ce Dragnea îl acuză pe Iohannis de înaltă trădare

Băsescu IESE LA RAMPĂ după ce Dragnea îl acuză pe Iohannis de înaltă trădare

Traian Băsescu intervine în scandalul stârnit de intenţia PSD de a-l acuza pe preşedintele Klaus Iohannis de înaltă trădare. Fostul preşedinte compară demersul cu plângerea depusă de Ludovic Orban pe numele premierului Dăncilă, tot pentru înaltă trădare, şi atrage atenţia că imaginea României în exterior este cea care are de suferit.

„Când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate…

Unul care se autointitulează a fi lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru, face plângere penală şi îl acuză pe premier de ÎNALTĂ TRĂDARE .

Un altul care este lider al alianţei de guvernare, cere să se facă plângere penală împotriva Preşedintelui României şi îl acuză de ÎNALTĂ TRĂDARE.

Să ne imaginăm …

După astfel de declaraţii publice făcute de oameni aflaţi la vârful Statului Român, vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti ?

Dar cum arată România privită din exterior, vă puteţi imagina?”, scrie Băsescu pe Facebook, marţi dimineaţa.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminică, social-democraţilor să depună o plângere penală pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis.

„Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (…) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii