Avocatul fostei soții a lui Dragnea, A SESIZAT CCR cu privire la tratamente juridice diferențiate
Avocatul lui Bombonica, mesaj tăios pentru Dana Gîrbovan. ”Nu accepta propunerea lui Dăncilă”
Ultima Ora Politic

Avocatul lui Bombonica, mesaj tăios pentru Dana Gîrbovan. ”Nu accepta propunerea lui Dăncilă”

Avocatul lui Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea, îi transmite un mesaj direct Danei Gîrbovan, propunerea Guvernului Dăncilă la ministerul justiției. Deși este o persoană care ar merita această funcție, avocatul o sfătuiește să refuze propunerea, un eșec iminent urmând să aibe loc.

„O sfatuiesc sincer pe Dana Girbovan, care ar putea fi in orice moment cel mai bun ministru al justitiei din ultimii 20 de ani, sa nu accepte in acest moment portofoliul propus.

Atat contextul politic, iminenta alegerilor prezidentiale, reorientarea prim ministrului cat si atmosfera generala populista din spatiul public anunta de pe acum un mandat ratat la ministerul justitiei, indiferent de cine ar fi ocupat.

Dana este cel mai bun tehnocrat pe care ministerul justitiei l-ar putea avea, dar timpurile actuale nu merita sacrificiul ei”, a scris Toni Neacșu pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii