Audi avariat de un brad aruncat pe geam
Ultima Ora Social

Audi avariat de un brad aruncat pe geam

Pentru unii aruncatul gunoiului poate fi o corvoadă așa că uneori se alege soluția cea mai rapidă – proximitatea. Aceasta a fost și situația unui cetățean din Constanța care a decis că cea mai simplă metodă de a scăpa de bradul de Crăciun este de a-l arunca pe geam.

Bradul a căzut pe autoturism marca Audi parcat lângă bloc. Parbrizul mașinii a cedat în urma impactului. Cetățenii din Constanța s-au arătat indignați de gest, deoarece în locul mașinii putea fi o persoană, care ar fi putut grav rănită.

Întâmplarea a devenit virală pe Internet, unde pozele cu mașina distrusă au fost postate de o tânără ce a ținut să evidențieze o atitudinea celui care a făcut gestul.

Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să se gandească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-și că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capu un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu îi interesează nimic mai mult decât să nu se obosească până la ghena de gunoi.” a scris tânăra pe Facebook.

Pozele i-au fost trimise de la un prieten aflat în zonă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.