Proiectele Iașului – priorități, susținere bugetară, pledoarie parlamentară          
Atac incendiar la PSD. ”Iașul - ciuca umilințelor în Guvernarea Dăncilă!”
Ultima Ora Politic

Atac incendiar la PSD. ”Iașul – ciuca umilințelor în Guvernarea Dăncilă!”

Prin mult trambițatul Fond Național de Dezvoltare și Investiții, Viorica Dăncilă și Guvernul PSD nu fac altceva decât să cumpere bunăvoința și susținerea unor tabere din PSD, pentru a se perpetua la putere.

În ultima ședință de Guvern au fost anunțate spre finanțare 116 proiecte, în valoare de peste 400 de milioane de euro!

Partea cu adevărat revoltătoare este că aceste finanțări nu au fost atribuite pe criterii obiective, care să țină cont de nevoi sau vreo prioritizare, astfel 95% din fonduri au mers către primării exclusiv PSD.

La fel de revoltător este si faptul ca 65% din aceste 400 milioane de euro merg în doar 9 județe (Arges, Buzău, Olt, Constanța, Bacău), toate conduse evident de păpușarii șefi din spatele Vioricăi Dăncilă!

Dacă mai trebuia demonstrat încă o dată, pentru a nu stiu câta oară, județul nostru e pe nicăieri! Cu o canalizare undeva la Ciurea!

Cu o armată de PSD-isti: 8 parlamentari, miniștri, secretari de stat, zeci de primari, Maricel Popa, încă președintele CJ Iași este de fiecare dată un servitor umil pentru orice șef PSD care conduce Guvernul și îi asigură scaunul de președinte PSD Iași.

Ieșenii trebuie să știe că în timp ce proiectul Șoselei de Centură a Municipiului Iași zace prăfuit de peste 7 ani în sertarele Ministerului Transporturilor, Guvernul alocă finanțare pentru ”Drum de centură sud”, în comuna Valul lui Traian, județul Constanța.

În timp ce locuitorii din Țibana, Țibănești, Dagâța, Tansa, ocolesc zeci de kilometri tocmai prin Negrești-Vaslui pentru a veni în Municipiul Iași, zeci de comune din Argeș, Constanța, Giurgiu, Olt, Bacău primesc finanțare pentru drumuri comunale și sătești, dovada incontestabilă a faptului că investițiile sunt exclusive clientelare și nicidecum obiective!

Ieşenii sunt îndreptăţiţi să îşi ceară drepturile şi să denunţe tratamentul umilitor la care au fost supuşi în acest mandat de Guvernarea PSD, cu 3 prim-miniștri și zeci de miniștri care au blocat efectiv marile proiecte de dezvoltare locală și regională, redirecționând investițiile guvernamentele către clientela de partid.

Iaşul merită mai mult decât firmiturile primite de la Guvernarea PSD!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Costel Alexe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.