Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Atac incendiar la Guvernul Dăncilă. ”România captivă și ținută din nepăsare, ticăloșie, lăcomie și calcul politic ”

În România captivă și ținută din nepăsare, ticăloșie, lăcomie și calcul politic în negura Evului Mediu, copiii mor în fose septice!

La începutul lui ianuarie 2019,  potrivit MEN, 2355 de unități școlare fără apă și canalizare au grupurile sanitare în curte.

Dar, în viziunea Andronescu, doar 1400 de unități școlare vor beneficia de toalete ecologice! Restul mai așteaptă…

În Bistrița-Năsăud, județ pe care îl reprezint, mai avem  20 de școli și grădinițe care sunt victima nepăsării primarilor iresponsabili!

Guvernanții, primarii iresponsabili și nepăsători uită că sufletul unei comunități este școala! Uită că în jurul ei se clădește temelia unei educații necesare pentru progres. Uită că un minim de grijă și decență pentru proprii copii este să existe apă și canalizare în școli  și pentru întreaga comunitate, grupuri sanitare în interior, căldură iarna și o masă caldă sau un pachet alimentar diversificat. Numai așa putem reduce abandonul școlar și  analfabetismul funcțional! Numai așa putem evita să ne moară copiii în Dîmbovița, Vâlcea, Mureș, Iași! Nu putem sa asistăm nepăsători în fața crimelor administrațiilor locale, a furtului național controlat de Dragnea, Vîlcov și Teodorovici. Milioanele de euro se duc pe afaceri murdare cu statul, în buzunarele hoților politici cu false haine democratice, în timp ce școlile rămân îngropate în fose demne de Ev Mediu.

Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi luni, 15 aprilie, la orele prânzului, despre faptul că un copil de trei ani, care se afla la grădiniţa din satul Buda, comuna Brăeşti, a căzut în fosa septică din curtea grădiniței.

O crimă care trage a câtă oară un semnal de alarmă în pustiu…

În România captivă și ținută din nepăsare, ticăloșie, lăcomie  și calcul politic în negura  Evului Mediu, copiii mor în fose septice!

O familie plânge acum…un copil de 3 ani nevinovat  plătește pentru ticăloșia sistemului paralel, pentru primarii nepăsători care s-au perindat zeci de ani prin zonele vulnerabile ale României profunde, uitate și disprețuite!

Satul morții  se numește ironic Buda…

Începând cu  26 mai 2019, orice cetățean responsabil  poate să-și exprime voința. Implicarea și votul pot aduce schimbarea pe care ne-o dorim!

#Votezi, contezi!  , a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatu USR Cristina Iurișniți.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.