Dăncilă și Tăriceanu pierd totul. Șefia Guvernului și președinția Parlamentului
Ultima Ora Politic

ATAC INCENDIAR la Dăncilă. ”Soluții pentru A EVITA catastrofa produsă de guvernarea PSD-ALDE”

ATAC INCENDIAR la Dăncilă. ”Soluții pentru A EVITA catastrofa produsă de guvernarea PSD-ALDE”

”Prosperitatea României presupune prosperitate şi în Moldova!”

”A fost semnată inițiativa „Alianței Vestului“ de către primarii din Timișoara – Nicolae Robu, Arad – Gheorghe Falcă, Oradea – Ilie Bolojan și Cluj-Napoca – Emil Boc, un for informal în sprijinul proiectelor mari de investiții. Pe lângă un semnal de unitate al administrațiilor publice performante din arcul intracarpatic, această inițiativă arată și disperarea autorităților față de lipsa de implicare a guvernului pentru dezvoltarea României.

​Amânarea construcției spitalelor regionale de urgență, dezinteresul total în privința autostrăzilor care să lege regiunile istorice ale României generează nemulțumiri tot mai mari în rândul cetățenilor și administrațiilor locale. Liderii regiunilor mai prospere caută soluții de dezvoltare pentru a evita catastrofa produsă de guvernarea PSD-ALDE. În mod firesc, toate marile proiecte de infrastructură ar trebui să fie sub directa coordonare a executivului, care are toate pârghiile pentru alocarea fondurilor publice autohtone sau europene. Din păcate, de mult nu se mai poate purta o discuție civilizată cu incompetenții care conduc acum guvernul. De aceea, singura soluție pentru România, în acest moment, este înlăturarea guvernului Dragnea-Dăncilă și reinstaurarea normalității, prin respectarea legilor și procedurilor parlamentare. Este de neimaginat faptul că au fost risipite atât de multe oportunități de finanțare a marilor investiții în autostrăzi, spitale sau căi ferate, motiv pentru care nu mai putem asista pasivi la distrugerea statului de drept și a speranțelor milioanelor de români, oriunde s-ar afla ei.

Mi-aș fi dorit ca la 100 de ani de la Marea Unire să realizăm că drumul spre prosperitate trece și prin Moldova. Emanciparea economică a celei mai slab dezvoltate regiuni a țării ar genera plusvaloare pe întreg teritoriul național. Avem nevoie de fermitate pentru a impune un proiect național de dezvoltare unitară a țării, altfel se va adânci prăpastia economică dintre Ardeal, Moldova și Sudul țării. Nu ne putem permite o acutizare a migraţiei interne, după ce emigrația spre occident a lăsat pur și simplu țara fără forță de muncă și în aceste condiţii riscăm să rămânem fără cea mai mare parte a populației active!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.