Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Politic

Atac fulminant la liderul PSD. ”Dacă stă atât și Dragnea…ce facem? Congo?”

Atac fulminant la liderul PSD. ”Dacă stă atât și Dragnea…ce facem? Congo?”

Fostul președinte al ANAF Gelu Diaconu a reacționat dur la revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA și spune că va veni o perioadă de incertitudine în România.

„Cinci ani, o luna și 24 de zile cu Kovesi! Dacă stă atât și Dragnea…ce facem? Congo?
Astăzi, întregul eșafodaj al coteriilor politico-judiciare s-a resetat. Revocarea d-nei Kovesi și manieră în care a făcut-o președintele Iohannis arată că ne așteaptă o nouă perioada de maximă incertitudine!
Ambele tabere au călcat peste cadavre în acest război de uzură, declanșat cu sălbăticie din 2014 încoace. Acum, fiecare pozează în neprihănit!
Am văzut cu ochii mei dosare fabricate, am trăit pe propria-mi piele consecințele unui dosar nebunesc, cunosc destine și cariere distruse, știu ce înseamnă paralizarea deciziei în administrație de teamă DNA, pot da zeci de exemple cu prejudicii “penale” rocambolesti, am asistat la festivismul paranoid al bilanțurilor imbatatilor de putere dar, mai ales, văd cum țară este pur și simplu sfârtecată între taberele pro și contra Kovesi.
Nu se construiește nimic durabil, tinerii fug înspre toate zările iar un guvern inept ne îndreaptă cu pași repezi în criză.

Cu toate acestea, nu cred deloc că Dragnea a marcat o victorie în bătălia lui pentru salvarea propriei persoane.
Sincer, regret că d-na Kovesi nu a avut curajul unei demisii de onoare! Infractorului condamnat oricum n-avem cum să-i cerem așa ceva!
Dacă nu va intră în politică, unde are șanse reale să mobilizeze societatea în combaterea corupției și eficientizarea administrației, istoria o va consemna că fiind doar o unealtă folosită de alții.

Documentul care demască planurile Guvernului Dăncilă. UDMR își dă lege
Documentul care demască planurile Guvernului Dăncilă. UDMR își dă lege

Se iluzioneaza dacă crede măcar vreo secundă că i se va ridică vreo statuie.
Scheleții din dulapul fiecăruia stau să cadă!
Iar voi, Dragnea and Co, înțelegeți nu doar că istoria și urmașii voștri va vor reține doar că pe exponenții unei perioade negre și triste din existența neamului românesc, dar și că veți plăti în această viață pentru brutalitatea și lipsa totală de patriotism cu care ați schilodit România”, a scris Gelu Diaconu marţi, pe pagină să de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.