Bruxelles
Ultima Ora Externe

Atac armat la Bruxelles. Poliția este în alertă

O operaţiune majoră a poliţiei a fost declanşată la Bruxelles, după ce a fost semnalat un posibil incident armat.

Potrivit presei belgiene, cel puţin un bărbat înarmat ar fi fost văzut într-o clădire, lângă o şcoală primară.

Potrivit ziarului dhnet.be, alerta a fost dată de un bărbat de origine poloneză, în jurul orei locale 13.00 (14.00 ora României). El a intrat într-un magazin şi a anunţat că, în cursul dimineţii, a fost comisă o crimă.

În schimb, ar fi fost semnalate probleme la o altă adresă, unde au fost trimise trupele speciale, mai spune ziarul belgian.

Poliţia a descins la adresa indicată, dar nu a găsit nimic

Un număr mare de poliţişti a fost mobilizat în zona Forest din capitala Bruxelles. Operaţiunea vizează o clădire în care s-ar fi baricadat cel puţin un individ înarmat.

O şcoală primară de lângă clădire, în care învaţă 350 de elevi, a fost evacuată.

Postul RTL Belgia spune citează martori care spun că poliţia a cerut localinicilor să rămână în case.

Este din nou doliu în lumea sportul românesc! Un practicant de kickboxing a murit la 23 de ani. Florin Stelian Gheorghe, din Comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița, a căzut secerat în curtea casei sale.

Familia sa a sunat imediat la 112. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Găeşti, însă în ciuda eforturilor depuse de medici de a-l readuce la viaţă, Florin a murit.

Familia şi prietenii lui Florin Stelian Gheorghe au fost şocaţi de moartea fulgerătoare a tânărului care nu era bolnav şi nu a anunţat că ar fi avut vreo problemă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.